Новини

28
липня
2014

Про зміну умов у ряді тарифних планів для юридичних осіб

Шановні абоненти!

З 5 серпня 2014 року відбудуться зміни у тарифних планах для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: «Бізнес-Інтернет 1», «Бізнес-Інтернет 3», «Бізнес-Інтернет 10» та «Бізнес-Інтернет Преміум».

Будуть змінені назви тарифних планів «Бізнес-Інтернет 1», «Бізнес-Інтернет 3», «Бізнес-Інтернет 10» та «Бізнес-Інтернет Преміум» на «Бізнес-Інтернет S», «Бізнес-Інтернет M», «Бізнес-Інтернет L» та «Бізнес-Інтернет XL» відповідно.

Обсяг Інтернет-трафіку, врахованого в абонентну плату, у тарифному плані «Бізнес-Інтернет S» збільшено до 1 536 Мбайт, у «Бізнес-Інтернет M» - до 5 120 Мбайт, у «Бізнес-Інтернет L» - до 20 480 Мбайт.

Зазначений Інтернет-трафік можна буде використовувати як в мережі ТриМоб, так і в мережі національного роумінг-партнера.

Обсяг Інтернет-трафіку, врахованого в абонентну плату та доступного для використання в мережі національного роумінг-партнера у тарифному плані «Бізнес-Інтернет XL» збільшено до 20 480 Мбайт.

У тарифних планах «Бізнес-Інтернет S», «Бізнес-Інтернет M», «Бізнес-Інтернет L» та «Бізнес-Інтернет XL» вартість трафіку за межами пакета послуг, врахованого в абонентну плату, складатиме 0,09 грн/Мбайт як в мережі ТриМоб, так і в мережі національного роумінг-партнера.

З детальними умовами тарифних планів для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців можна ознайомитись за посиланням.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв'язку ТриМоб) або 0800 50 1188 (безкоштовно в межах України з номерів операторів України).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер