Новини

11
листопада
2014

Особистий кабінет

Шановні абоненти!

Спеціально для Вас ми розробили нову версію Особистого кабінету, користуватися яким стало значно зручніше.

Відтепер Ви зможете не тільки переглядати баланс рахунка і платежі, але і керувати послугами, дивитися історію операцій на офіційному сайті ТОВ «ТриМоб», самостійно відновлювати пароль та змінювати реєстраційні дані.

Доступ до оновленого Особистого кабінету ТриМоб може бути здійснений як з сайту www.3mob.ua (кнопка верхнього меню), так і за прямим посиланням my.3mob.ua з будь-якого пристрою: персонального комп’ютера, мобільного телефону, смартфону, планшету тощо.

Для реєстрації достатньо вказати свій номер телефону та пароль. У разі перебування під час реєстрації в мережі ТриМоб Ви одразу потрапите до Особистого кабінету; в іншому випадку на Ваш телефон, смартфон або планшет буде надіслано SMS повідомлення з кодом підтвердження реєстрації.

Увага! Якщо Ви були зареєстровані у попередній версії Особистого кабінету введіть свій номер телефону і новий пароль у полі «Відновлення паролю». Код підтвердження зміни паролю може бути відісланий за Вашим вибором: або за допомогою SMS повідомлення, або на e-mail.

Пригадати свій номер телефону можна, якщо зайти через мережу ТриМоб на сайт www.3mob.ua і натиснути кнопку «Дізнатися номер» або за допомогою будь-якого пристрою з підтримкою USSD-запитів, зареєстрованого в мережі ТриМоб: достатньо набрати *145# та натиснути кнопку виклику.

Для авторизації в Особистому кабінеті ТриМоб Ви можете використовувати соціальні мережі Facebook або Google+. Для цього в Особистому кабінеті необхідно вказати e-mail, що співпадає з e-mail у зазначених соціальних мережах.

Перелік основних змін у порівнянні з попередньою версією:

  • змінено принцип реєстрації, тепер в якості ідентифікатору облікового запису використовується мобільний номер абонента (MSISDN);
  • спрощено принцип реєстрації у випадку користування послугою через мережу ТриМоб (автоматична реєстрація та перевірка мобільного номеру);
  • додано можливість реєстрації member-номеру;
  • додано модуль «Керування послугами»;
  • додана послуга «Інформаційний путівник»;
  • додана можливість користування послугами «Зміна тарифного плану» та «Миттєва позика» для абонентів передплачених послуг;
  • додана можливість зміни e-mail адреси.
НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер