Новини

13
травня
2015
ТриМоб

Безлімітні тарифи на 3G-інтернет від «ТриМоб»

«ТриМоб» пропонує скористатися безлімітним швидкісним мобільним інтернетом.

«ТриМоб» - український оператор мобільного зв'язку, який надає послуги швидкісного 3G- доступу до мережі Інтернет (у стандарті UMTS / WCDMA) у всіх великих містах України, запустив нові безлімітні тарифні плани для неконтрактних абонентів. Зокрема, оператор пропонує клієнтам скористатися пропозиціями «Безлім на день» та «Нічний безлім».

«Безлім на день» - це безлімітний доступ до інтернету, а також передача даних протягом однієї доби (24 години) всього лише за 15 грн.

«Нічний безлим » - також безлімітний інтернет та передача даних в період з 00:00 до 06:00 поточної доби за 10 грн./ніч.

Крім того, з урахуванням підвищеного інтересу споживачів до 3G-інтернету, а також напередодні літнього сезону оператор провів заходи з підготовки мережі до підвищених навантажень.

«Існуюча інфраструктура «ТриМоб» успішно витримує збільшене навантаження, а також має значний запас ємності для якісного обслуговування абонентів. Так, середня швидкість передачі даних в 3G-мережі «ТриМоб» зараз становить від 2 до 4 Мбіт/с. При цьому навіть 2 Мбіт/с цілком достатньо для прослуховування музики та перегляду онлайн-відео», - розповідає Олег Бойко, директор ТОВ «ТриМоб».

Пропускна здатність мережі пакетної передачі даних «ТриМоб» - 10 Гбіт, мережа оператора покриває більше 900 населених пунктів України. При цьому індивідуальні абоненти щодня використовують гігабайти трафіку не відчуваючи ніяких обмежень.

Нагадаємо, що з початку року абоненти «ТриМоб» можуть користуватися послугами зв'язку в мережі національного роумінг-партнера «МТС Україна».

Усі тарифи вказані в гривнях з ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Більш детальну інформацію щодо нових безлімітних тарифів на мобільний 3G-інтернет можна знайти на сайті оператора.

 

Довідка:

ТОВ «ТриМоб» − український оператор, що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку стандарту 3G (UMTS) на території понад 900 населених пунктів України.

ПАТ «Укртелеком» - найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет – є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб».

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництво мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк,   АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов. 
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову. 
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер