Новини

23
жовтня
2013

Тариф «Інтернет-Преміум»

З 1 листопада ТОВ «ТриМоб» пропонує абонентам підключитися до нового безлімітного тарифного плану – «Інтернет Преміум».

Тарифний план «Інтернет Преміум» - це унікальна пропозиція для українського ринку мобільного зв’язку, адже це тарифний план зі справжнім безлімітним 3G-інтернетом. Тарифний план «Інтернет Преміум» розроблено спеціально для тих користувачів, які бажають завжди мати доступ до швидкісного Інтернету – до 7,2 Мбіт/с без жодних обмежень.

Вартість тарифного плану «Інтернет Преміум» становить 480 грн./місяць (з ПДВ без ПФ).

При підключенні до тарифного плану «Інтернет Преміум» абоненти матимуть можливість безкоштовно обрати USIM-карту потрібного розміру: Mini або Micro. Також ТОВ «ТриМоб» пропонує своїм абонентам Nano USIM-карти.

З 1 листопада тарифний план «Інтернет Преміум» доступний як для нових, так і для існуючих абонентів ТОВ «ТриМоб» контрактної форми обслуговування.

Підключитися до тарифного плану «Інтернет Преміум» можна у сервісних центрах ПАТ «Укртелеком», які обслуговують абонентів ТОВ «ТриМоб», або у пунктах продажу послуг партнерів.

Для зміни тарифного плану можна також зателефонувати в контакт-центр за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно з мережі фіксованого зв’язку ПАТ «Укртелеком»).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер