Умови конфіденційності

Шановні клієнти та відвідувачі Веб-ресурсу!

Товариство з обмеженою відповідальністю «ТриМоб» з повагою відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що стала відвідувачем цього Веб-сайту.

У наступних розділах, які наведено нижче, ми детально Вас проінформуємо про нашу Політику конфіденційності, а саме як ТОВ «ТриМоб» обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви використовуєте наші послуги, такі як мобільний зв’язок, Інтернет та інші послуги, і, коли Ви відвідуєте наш Веб-сайт http://3mob.ua

Свобода вибору

ТОВ «ТриМоб» зобов'язаний завжди тримати Вас в курсі щодо спеціальних пропозицій та акцій, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати повідомлення від нас, Ви можете легко повідомити це в будь-який час за допомогою одного з багатьох каналів зв'язку (електронна пошта, на Веб-ресурсі, контакт-центр: за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно в межах України)), і ми в найкоротший час зробимо зміни за Вашим рішенням.

Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на сторінці «Персональний кабінет».

Збір та використання персональних даних

Якщо ви хочете скористатися нашими послугами, Вам може бути запропоновано ввести персональні дані за наявності Вашої згоди, такі як Ваше ім'я та прізвище, адресу, логін, адресу електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону. Ми також можемо звернутися до Вас з проханням щодо інших даних, які нам потрібні для надання послуг, у встановлений законодавством спосіб.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: в усній формі в центрах продажу та обслуговування ПАТ «Укртелеком», які обслуговують абонентів ТОВ «ТриМоб», телефоном, в письмовому вигляді через форми замовлення, а також в електронних формах на Веб-сайті або через SMS.

Крім того, ми збираємо дані про використання наших послуг і трафік відвідування на Веб-сайтах або з’єднань, які проходять через нашу мережу. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, фіксовані і мобільні номери, а також дату, час, тривалість виклику або інтернет-з'єднання.

Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються в Базі персональних даних «Абоненти» (БПД) ТОВ «ТриМоб» (Власник БПД: ТОВ «ТриМоб». Місцезнаходження БПД вул. І. Кудрі, 40, м. Київ, Україна, 01133, контактний телефон:  1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно в межах України)).

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення реалізації правовідносин відповідно до укладеного між Вами та ТОВ «ТриМоб» договору про надання послуг рухомого (мобільного) зв’язку, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Цивільного кодексу України, Податкового кодексу України, Статуту ТОВ «ТриМоб».

Для системи безпеки, коли ви відвідуєте наші Веб-сайти, Веб-сервер тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера, з якого надійшов запит, а також дату доступу, файл (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP, Веб-сайт, з якого Ви отримали посилання та кількість байт, переданих в процесі сесії.

Інформація стосовно The General Data Protection Regulation

ТОВ «ТриМоб» під час надання телекомунікаційних послуг виконує усі вимоги чинного законодавства України з питань обробки персональних даних.

Крім того, розуміючи важливість своєчасної поінформованості стосовно питань обробки персональних даних та приймаючи до уваги інтеграційні процеси задля наближення рівня національних стандартів до умов, які є прийнятними на території держав-учасників Європейського Союзу, хочемо поділитися з вами корисною інформацією.

25 травня 2018 року набуває чинності “The General Data Protection Regulation” (скорочено - GDPR), як основний документ, що регулює комплекс питань стосовно визначення більш широкого поняття «персональні дані» та їх вільного руху в межах Європейського Союзу. GDPR має на меті забезпечення повного захисту прав людини в частині збереження її персональних даних.

GDPR надає покращені інструменти контролю за власними даними та інформацією особи.

Якщо Вам цікаво ознайомитися з GDPR це можна зробити за посиланням EU General Data Protection Regulation.

Спеціальні зауваження з приводу дітей

Особи віком до 18 років не мають права користоватися будь-якими послугами на нашому Веб-сайті.

ТОВ «ТриМоб» радить всім батькам і опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. ТОВ «ТриМоб» ніколи навмисно не буде збирати дані з неповнолітніх, не буде використовувати їх, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.

Взаємодія Веб-ресурсу ТОВ «ТриМоб»

Наш Веб-сайт може містити посилання на веб-сайти, які не управляються ТОВ «ТриМоб». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Під час користування такими Веб-сайтами, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.

Таємниця телекомунікацій

Відомості про трафік, які проходять через нашу мережу мобільного (рухомого) зв'язку, електронної пошти, SMS і Ваша активність в Інтернеті на інших сайтах захищені відповідно до законодавства. Це означає, що ТОВ «ТриМоб» і його працівники не можуть втручатись в таємницю телекомунікацій, що регламентовано відповідними внутрішніми наказами і інструкціями.

Телефонні дзвінки, які Ви здійснюйте до нашого контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно в межах України) можуть бути записані з метою поліпшення якості послуг, що надає ТОВ «ТриМоб», та в якості доказу у разі виникнення спору в рамках виконання договорів.

Зміни

Наша Політика конфіденційності може зазнавати періодичних змін. Ми не обмежуватимемо Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності, без Вашої чітко висловленої згоди. Будь-які зміни до Політики конфіденційності буде опубліковано на цій сторінці, а у випадку внесення суттєвих змін ми зробимо більш помітне повідомлення (включно з надсиланням сповіщення про зміни в Політиці конфіденційності електронною поштою – для окремих служб). Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї Політики конфіденційності регулярно.

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер