Новини

8
грудня
2013

Тарифний план «Навігатор»

З 16 грудня 2013 р. ТриМоб пропонує підключитися  до нової лінійки тарифних планів – «Навігатор». Пропозиція розроблена для компаній, які використовують технологію М2М та працюють у сфері охорони та безпеки, автоматизованих систем обліку та управління (банки, фінансові установи), здійснюють вантажні та пасажирські перевезення тощо.

Абонентна  плата у лінійці тарифних планів «Навігатор» становить від 12 грн. до 15 грн. (з ПДВ без ПФ)  в залежності від кількості підключених номерів.

В пакет послуг лінійки тарифних планів «Навігатор» включено необмежений доступ до мережі Інтернет при перебуванні у мережі ТриМоб або мережі національного роумінг-партнера з обмеженням швидкості на прийом та передачу данних до 64 Кбіт/с.

Підключитися на тарифний план «Навігатор» можно звернувшись в центри продажу та обслуговування  ПАТ «Укртелеком» або у  пунктах продажу послуг наших партнерів.

Все про мобільний зв’язок ТриМоб Ви можете дізнатися в контакт-центрі за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв’язку ТОВ «ТриМоб») або 0 800 50 1188 (безкоштовно з мережі фіксованого зв’язку ПАТ «Укртелеком»).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер