Акції

26
грудня
2018

Бонусна програма лояльності «Святковий Безлім»

Шановні абоненти!
Триває Бонусна програма лояльності «Святковий Безлім»! За умовами програми у святкові дні абонентам надається необмежений доступ до мережі Інтернет протягом доби.
Перелік святкових днів у 2019 році, в які абоненти можуть скористатися бонусним безлімітним трафіком:

1 січня – Новий рік
7 січня – Різдво Христове
8 березня – Міжнародний жіночий день
28 квітня – Пасха
1 травня – День праці
9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
16 червня – Трійця
28 червня – День Конституції України
24 серпня – День незалежності України
14 жовтня – День захисника України
25 грудня – Різдво Христове

Нарахування Бонусного трафіку для абонентів контрактної форми обслуговування здійснюється для всіх абонентів, окрім абонентів, яким скорочено перелік послуг або припинено надання послуг згідно Правил надання та отримання послуг рухомого (мобільного) зв’язку та додаткових послуг ТОВ «ТриМоб».
Нарахування Бонусного трафіку для абонентів неконтрактної (передплаченої)  форми обслуговування здійснюється за умови поповнення рахунку на 100 гривень і більше протягом 30 календарних днів до дати нарахування Бонусного трафіку або наявності на грошовому балансі суми 100 гривень і більше на момент нарахування Бонусного трафіку.
Бонусний трафік може бути використаний в мережі ТОВ «ТриМоб» та національного роумінг-партнера. В мережі міжнародного роумінг-партнера Бонусний трафік не може бути використаний.
Бонусний трафік не нараховується, якщо абонент користується тарифними планами «Необмежений 64», «Необмежений 128», «Необмежений 256», «Навігатор 12», «Навігатор 13», «Навігатор 15», «Бізнес-Інтернет XL», «Інтернет Преміум», «Мобільний 256», «Мобільний Необмежений», «Інтернет Безлім» (PoP), «Телеметрія S», «Телеметрія М» та «Телеметрія L», а також якщо абонент приймає участь в інших акціях ТОВ «ТриМоб» в зазначений період.

Звертаємо Вашу увагу, що для того, щоб запевнитися, що акційний трафік (безлім) нараховано, Вам слід відправити USSD запит на номер *121#.

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер