Новини

20
червня
2019

«Радіочастотний ресурс: як забезпечити якісний зв’язок в Україні?»

Метою та пріоритетом діяльності ТриМоб як мобільного оператора є надання абонентам комплексу якісних послуг. Саме тому наша команда з надзвичайним ентузіазмом сприймає професійне вирішення проблем ринку телекомунікацій. В цьому контексті безумовним позитивом є організоване BRDO (Офіс ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office)) обговорення актуальної проблематики у форматі Круглого столу «Радіочастотний ресурс: як забезпечити якісний зв’язок в Україні?», що відбулось 19 червня 2019 року.

Серед найгостріших питань, які обговорювались представниками влади та топ-менеджментом компаній-лідерів ринку під час динамічної дискусії, особливу увагу привернули питання запровадження технологічної нейтральності, що необхідна для усунення перешкод якісного розвитку мереж мобільного зв’язку в Україні, та запобігання створенню радіозавад користувачам РЧР (радіочастотного ресурсу). Позицію стосовно зазначених та інших гострих питань щодо пошуку шляхів забезпечення якісного зв’язку в Україні на високопрофесійному рівні висловив Олександр Животовський, Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, Олександр Данченко, Голова комітету з питань інформатизації та зв'язку ВРУ, керівники чотирьох найбільших мобільних операторів, а також інші експерти галузі.

Наприкінці зустрічі заступник голови адміністрації Президента України Олексій Гончарук запевнив присутніх про готовність влади ефективно використовувати наявні напрацювання під час розробки фундаментальних для галузі законопроектів, а також наголосив на продовженні активного діалогу з бізнесом.
Сподіваємось на отримання гарних новин, з якими будемо ділитися з вами.

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер