Новини

16
червня
2014

ТриМоб вводить нові тарифні плани для любителів 3G Інтернету

Шановні абоненти!

З 23 червня 2014 року спеціально для Вас компанія ТриМоб вводить нові тарифні плани.

Для абонентів неконтрактної (передплаченої) форми обслуговування:

«Інтернет S» – тарифний план дозволяє активно спілкуватися у соціальних мережах, читати найцікавіші новини в Інтернеті, користуватися електронною поштою тощо. За умовами тарифного плану Вам нараховується щодня 50 МБ трафіка. Абонентна плата складає 35 гривень з ПДВ та без ПФ.

«Інтернет M» – тарифний план може задовільнити переважну більшість потреб сучасного користувача мобільного Інтернету. За умовами тарифного плану Вам нараховується щодня 150 МБ трафіка. Абонентна плата складає 65 гривень з ПДВ та без ПФ.

«Інтернет L» – з цим тарифним планом Вам буде комфортно у будь-якій ситуації. Трафіка вистачить для перегляду сайтів та пошти, спілкування у соціальних мережах, завантаження файлів, музики та перегляду відео онлайн. За умовами тарифного плану Вам нараховується щодня 450 МБ трафіка. Абонентна плата складає 125 гривень з ПДВ та без ПФ.

«Інтернет Безлім» – справжній безлімітний 3G Інтернет без жодних обмежень. У цьому тарифному плані Ви можете не обмежувати себе в доступі до мобільного Інтернету. Крім цього додатково до пакету послуг буде включено 1 000 SMS на номери мобільних операторів України та 1 000 хвилин на номери як і мобільних операторів України так і фіксованого зв'язку. Абонентна плата складає 296 гривень з ПДВ та без ПФ.

З детальними умовами нових тарифних планів неконтрактної форми обслуговування можна ознайомитись за посиланням.

Для абонентів контрактної форми обслуговування (на умовах договору):

«Інтернет M» – тарифний план може задовільнити переважну більшість потреб сучасного користувача мобільного Інтернету. За умовами тарифного плану Вам нараховується щомісяця 4500 МБ трафіку. Абонентна плата складає 65 гривень з ПДВ та без ПФ.

«Інтернет L» – з цим тарифним планом Вам буде максимально зручно у будь-якій ситуації. Трафіка вистачить для перегляду сайтів та пошти, спілкування у соціальних мережах, завантаження файлів, музики та перегляду відео онлайн. За умовами тарифного плану Вам нараховується щомісяця 13500 МБ трафіка. Абонентна плата складає 125 гривень з ПДВ та без ПФ.

«Інтернет XL» – цей тарифний план можна використовувати не тільки для активної роботи в Інтернеті, але й для перегляду фільмів та онлайн-ігр у зручному для Вас місці. За умовами тарифного плану Вам нараховується щомісяця 25000 МБ трафіка. Абонентна плата складає 200 гривень з ПДВ та без ПФ.

З детальними умовами нових тарифних планів контрактної форми обслуговування можна ознайомитись за посиланням.

У нових тарифних планах пакетний трафік можна буде використовувати як в мережі ТриМоб, так і в мережі національного роумінг-партнера.

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Контакт-центру за номером 1188 (безкоштовно з мережі мобільного зв'язку ТОВ «ТриМоб») або 0800 50 1188 (безкоштовно з мереж операторів  фіксованого зв'язку України).

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер