Новини

19
січня
2015

«ТриМоб» та «МТС Україна» уклали угоду про надання послуги національного роумінгу

Оператор ТриМоб, який надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку за технологією UMTS, та «МТС Україна», що надає телекомунікаційні послуги у стандартах GSM-900/1800, CDMA-450, уклали угоду про надання послуги  двостороннього національного роумінгу для абонентів обох операторів.

Завдяки співпраці компаній ще більше українців отримають можливість користуватися якісними телекомунікаційними послугами,  включаючи швидкісний мобільний Інтернет. 

«Завдяки національному роумінгу в мережі ТриМоб абоненти інших операторів можуть відчути переваги швидкісного доступу до мережі Інтернет. Я переконаний, що висока якість голосових послуг та унікальність послуг передачі даних, які доступні нашим абонентам, стануть до вподоби перш за все користувачам смартфонів. Наша компанія відкрита для співпраці з національними операторами мобільного зв'язку», - зазначив директор ТОВ «ТриМоб» Олег Бойко.

Відтепер за наявності покриття мережі хоча б одного з операторів з’являється можливість для використання послуг обох мереж абонентами ТриМоб та «МТС Україна», що користуються національним роумінгом.

Вартість послуг (тарифи) для абонентів ТриМоб у мережі національного роумінг-партнера  залишається незмінною.

Довідка:

ТОВ «ТриМоб» − український оператор, що надає послуги рухомого (мобільного) зв’язку стандарту 3G (UMTS) на території понад 900 населених пунктів України, де проживає 34% населення України

ПАТ «Укртелеком» - найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет – є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб».

04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» став частиною Групи СКМ.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і  фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.

100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.

Веб-сайт Компанії СКМ: www.scm.com.ua

Мережа ПрАТ «МТС Україна» охоплює більше 98% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує 22,7 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM–900/1800, CDMA–450), стаціонарного й міжнародного/міжміського зв'язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п'яти континентах. Дохід за 2013 рік склав 9,965 млрд. грн.
«МТС Україна» є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) провідного оператора мобільного зв'язку в країнах СНД. Консолідована абонентська база компанії без урахування абонентської бази «МТС Білорусь» перевщує 100 мільйонів абонентів. МТС та її дочірні компанії надають послуги в стандарті GSM у всіх регіонах Росії, а також у Вірменії, Білорусі, Україні та Туркменістані; в стандарті UMTS – у всіх регіонах РФ, у Вірменії та Білорусі; в стандарті CDMA-450 – в Україні. Компанія також надає послуги фіксованого зв'язку та кабельного телебачення в усіх федеральних округах Росії та в Україні – кількість абонентів платного домашнього телебачення МТС складає більше 3 мільйонів домогосподарств, кількість абонентів широкосмугового доступу в інтернет – більше 2 мільйонів. У 2014 році бренд МТС вже всьоме увійшов до ТОП-100 найдорожчих російських брендів у світі за рейтингом BRANDZ™, опублікованому міжнародним дослідницьким агентством MillwardBrown, та визнаний найдорожчим  телекомунікаційним російським брендом. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT.

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер