Новини

14
березня
2014

Особистий кабінет

Шановний абоненте! Команда «ТриМоб» завжди піклується про Вас і прагне зробити наші взаємовідносини більш прозорими та інформативними. Наразі ми розробили інформаційну систему ТОВ «ТриМоб» - особистий кабінет абонента, щоб забезпечити максимально комфортні, прості та прозорі умови обслуговування, а також прискорити взаємодію між абонентом і компанією.

24 години на добу, 7 днів на тиждень в особистому кабінеті Ви можете переглянути інформацію про стан Вашого рахунку (глибиною до 6 місяців), завантажити рахунки (для контрактних абонентів),  поповнити рахунок, як за номером особового рахунку, так і за номером телефону, переглянути інформацію про акційні нарахування трафіка та багато іншого. І все це - не звертаючись до нашої інформаційно-довідкової служби.

Користуйтеся особистим кабінетом зручним для себе способом: з персонального комп'ютера, мобільного телефону чи планшету - за адресою http://3mob.ua/  (для абонентів ТОВ «ТриМоб»);

Завдяки можливості відстежувати історію та динаміку власних витрат у особистому кабінеті, користувачі системи можуть легко контролювати і планувати свій «мобільний бюджет».

Інформація в нашій системі надійно захищена. При відвідуванні особистого кабінету  використовується протокол HTTPS, що підтримує шифрування при передачі даних. Проектування і установка програмного та технічного комплексів у нас виконані на базі високоякісного професійного обладнання вітчизняних та зарубіжних виробників. Доступ до особистого кабінету мають лише зареєстровані користувачі: вхід здійснюється тільки з персональним логіном і паролем.

Пам'ятайте! Для збереження інформації в безпеці не повідомляйте третім особам свій логін і пароль доступу в особистий кабінет.

З інcтрукцією по використанню можна ознайомитись за посиланням

НАДIСЛАТИ СМС Дізнатись номер